Vacature app-ontwik­kelaar 

Ben jij een developer met een passie voor apps? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk per direct een allround app-ontwikkelaar. 

Kom jij ons team versterken?

Als ontwikkelaar bij Afdeling apps werk je dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe apps en het onderhoud van bestaande apps. Je bent sterk betrokken bij het hele ontwikkelproces; van conceptfase tot aan oplevering van het product. Onze klanten en opdrachten variëren sterk, waardoor je steeds weer met nieuwe doelgroepen en technieken werkt. Het is dus belangrijk dat je graag uitgedaagd wordt en jezelf nieuwe werkwijzen en technieken makkelijk eigen maakt. Natuurlijk is er altijd ruimte om te leren en te groeien! 

Bij Afdeling apps kom je te werken in een klein team van jonge professionals. We zijn gevestigd in de Gruyterfabriek; hét creatieve en inspirerende ondernemerscentrum van Den Bosch. Je werk is super afwisselend en uitdagend en er wordt flink wat inzet van je verwacht. In ruil daarvoor krijg je een warm welkom in een hecht team, fijne samenwerking met collega’s en ruimte om te groeien en te leren. Daarnaast kun je rekenen op competitieve Xbox-sessies op de vrijdagmiddag, gezamenlijke lunches, regelmatige bedrijfsuitjes en natuurlijk de onmisbare vrimibo’s! 

Jij bent 

- woonachtig in/rond Den Bosch 
- proactief en toont initiatief 
- communicatief sterk 
- een doorzetter 
- een vakidioot pur sang 
- leergierig 
- klant- en oplossingsgericht 

Jouw ervaring 

- Hbo informatica-opleiding 
- XML/JSON 
- SQL 
- Agile 
- Objective-C / Swift 
- Java 
- Node.js 
- React (native) 
- HTML/CSS is een pré  

Wij bieden 

- een fulltime baan 
- een gepassioneerd team 
- een informele werksfeer 
- ruimte voor eigen inbreng 
- een marktconform salaris 
- een winstafhankelijke bonus 
- reiskostenvergoeding of ov-abonnement 
- 24 vakantiedagen 
- gratis fruit op de werkvloer (en koffie, thee, chocomel, verfrissende limonade, koekjes, bier, bitterballen en cup-a-soup tegen de 4-uursdip) 

Want to work with us?

Stuur dan je cv en motivatie naar info@afdelingapps.nl.