Case Het Noordbrabants Museum

Voor de Bosch expositie komen topstukken uit vooraanstaande musea uit de hele wereld naar ’s-Hertogenbosch. Ze komen met het grootste deel van Bosch’ oeuvre voor één keer terug naar de stad waar ze gemaakt zijn. 

Voor deze unieke en naar verwachting druk bezochte tentoonstelling, wilde Het Noordbrabants Museum een app laten ontwikkelen waarin de highlights van de museumstukken gepresenteerd worden, met daarbij verdiepende informatie. 

Voor Het Noordbrabants Museum hebben wij een app neergezet die met eenvoudige technieken kon voldoen aan de wensen. De expositie heeft een duidelijk aangegeven route, met deze app kan bezoeker in volgorde van de werken in het museum de bijbehorende info tot zich nemen.

Ontwerp

De app mocht familie zijn van de andere Bosch-app (Bosch Experience en Bosch Parade), maar wel binnen de algehele stijl van de Bosch Expo passen. Met de reeds ontwikkelde huisstijlelementen is deze app ontworpen.
SplashscreenHighlightstour lijst en detailpagina'sHighlightstour detailpaginaBezoekersinformatie
1/4

Ontwikkeling

Omdat de expositie veel internationale bezoekers trekt, is de app zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar. Omdat toeristen niet altijd mobiel internet ter beschikking hebben, hebben wij ervoor gekozen alle content statisch in de app te zetten. Nadat de app gedownload is, is een internetverbinding daarom niet meer nodig.

Download de app

Download nu in de Google Play store!Download nu in de Google Play store!
Terug naar top