Mobile apps 

Afdeling apps ontwikkelt apps die technisch goed in elkaar zitten, er aantrekkelijk uitzien en waarvan de bediening vanaf het eerste moment intuïtief is.  

Let’s make life easier 

Met een goede mobiele app wordt het leven net een stukje makkelijker, je werk efficiënter, de binding met je doelgroep sterker. Krijgt iemand nét die motivatie die hij nodig had, geef je die kunstexpositie meer diepgang, of kun je real time inzien hoeveel energie je zonnepanelen hebben opgebracht. Met een goede app heb je extra kennis, meer gemak, of gewoon meer fun in je broekzak. 

Hoe doen we dat?

Een app valt of staat met een goed concept. Daar beginnen we dus mee. Wat zijn je doelstellingen? Waarom is er behoefte aan een app? Hoe gaan we je doelgroep aanspreken? Bij dit proces ben jij als opdrachtgever nauw betrokken. Jij weet immers het beste wie je klanten zijn en hoe we hen kunnen bedienen. Wij adviseren je over mogelijkheden en functionaliteiten, zoals het gebruik van camera en gps, augmented reality, bluetooth beacons, QR-codes en mogelijke koppelingen. En onze designers gaan aan de slag met de ontwikkeling van de juiste look and feel. 

Functionaliteit en een goede gebruikerservaring staan centraal

Dus ontwikkelen we native cross-platform apps op maat, voor: 

- Apple iOS (iPhone en iPad) 
- Google Android (smartphone en tablet) 

Afdeling apps is specialist in het maken van koppelingen met andere platformen. Is jouw app bijvoorbeeld een uitbreiding op een bestaande website? Dan zorgen we voor een naadloze koppeling daarmee. Maar ook met social media, databases en bijna alle andere bronnen is een koppeling te maken. Zo geven we de app de juiste gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

App store app of bedrijfsapp? 

App store app

Wordt jouw app straks ingezet voor commerciële doeleinden en moet de app door iedereen te downloaden zijn via de App store? Dan ontwikkelen we een openbare App store app.

App store app

Bedrijfsapp

Wordt jouw app ingezet voor een afgebakende doelgroep, bijvoorbeeld de werknemers binnen je bedrijf of vrijwilligers van je goede doel? Dan maken we een interne bedrijfsapp.

interne bedrijfsapp

Ben je enthousiast geworden over het ontwikkelen van een mobile app? 

Wij adviseren je graag over het ontwikkelen van een iPhone, Andriod of native cross platform app. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.