Devel­opment partners 

Wij werken graag samen met andere ontwikkelaars, reclame- en ontwerpbureaus. 

Alleen onze codeerskills nodig?

Beschik je al over een functioneel ontwerp voor jouw applicatie of site en is ook de vormgeving al tot in detail uitgedacht? Heb je dus alleen nog behoefte aan een goede partij die de technische realisatie voor je verzorgt? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Wij werken graag samen met andere web- en appontwikkelaars en reclame- en ontwerpbureaus aan de realisatie van een applicatie. We begrijpen wat er nodig is voor een soepele samenwerking en vormen ons graag tot de partner waar behoefte aan is bij het betreffende project. Onze professionele developers zijn perfect op elkaar ingespeeld, maar houden ook van de uitdaging van het samenwerken met andere partijen. We zijn open in onze communicatie, werken transparant en maken heldere afspraken. We zijn bovendien gemotiveerd om elk project tot een succes te maken. 

We werken graag agile 

Om de vaart in het project te houden, werken we graag agile. In korte iteraties realiseren we al snel werkende stukjes software. Na elke deeloplevering reflecteren we op de voortgang en bespreken we de prioriteiten voor de volgende iteratie. Is jouw plan voor de app inmiddels gewijzigd? Dan passen wij ons ontwikkelproces daar graag op aan. 

Daarnaast vinden we het heel belangrijk om samen écht het team-gevoel te ontwikkelen. Het liefst zitten we regelmatig samen te werken aan het project. Want weinig is effectiever dan face-to-face overleg, toch?  

White label opleveren 

Wil je een app uitbrengen onder je eigen naam, maar besteed je de technische realisatie liever uit?  Dan leveren wij de app ‘white label’ op; dat wil zeggen dat voor jouw klant of de eindgebruiker niet te achterhalen is dat de app door ons is ontwikkeld. Het voordeel voor jou? Alle focus blijft bij jouw organisatie, jouw merknaam. En daarmee blijft ook het vertrouwen in jou als partij ijzersterk. 

Op zoek naar een prettige development partner? 

Laten we dan eens rond de tafel gaan zitten om te kijken op welke manier we samen kunnen werken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op of vul onderstaand formulier in.