Web apps

Wij ontwikkelen maatwerk websites en internetapplicaties. Aantrekkelijk, converterend, met de juiste functionaliteiten en een optimale gebruikerservaring.

Things that work when you do

Het voordeel van een webapplicatie is dat die altijd en overal beschikbaar is en gebruikt kan worden - of je nu op kantoor bent, thuis werkt of in het buitenland zit. We kunnen je web app of website ook ontwikkelen in combinatie met een mobiele app. Zo kunnen ze elkaar versterken, of voor verschillende doeleinden binnen het bedrijf gebruikt worden. We laten de mobiele app en webapplicatie uiteraard naadloos op elkaar aansluiten, zowel in gebruikerservaring als in de look and feel.

Hoe doen we dat? 

Het ontwikkelen van een goede web app of website begint bij het analyseren van jouw bedrijfsprocessen, je doelgroep en het doel van de te maken applicatie of site. Samen bepalen we de functionaliteiten en prioriteiten, zodat we met een helder plan beginnen aan de ontwikkeling. We adviseren je over alle mogelijkheden en functionaliteiten en onze designers gaan aan de slag met de ontwikkeling van de juiste look and feel. Desgewenst maken we slimme koppelingen met andere applicaties.

Streven naar perfectie 

Bij elk project opnieuw streven we naar perfectie. Een perfect ontworpen web app of website, die vlekkeloos draait op alle typen apparaten en indien mogelijk ook is geoptimaliseerd voor Google. Een uniek product dat tot in de kleinste details is uitgedacht en perfect is afgestemd op doelstellingen en doelgroep.

Wat voor applicatie of website wil jij maken? 

Bevat jouw applicatie een sterk technische component, zoals een reserveringssysteem of extranet? Dan ontwikkelen we een webapplicatie. 

webapplicatie

Is jouw project voornamelijk bedoeld voor commerciële doeleinden, zoals het werven van nieuwe klanten? Dan maken we een maatwerk website. 

maatwerk website

Aan de slag met jouw project? 

Wij adviseren je graag over het ontwikkelen van een web applicatie of corporate website. Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.