Web­applicaties 

Een webapplicatie is een online programma met een sterk technische component; een interactieve omgeving die door de gebruiker bediend kan worden.

Voor praktische doeleinden 

Denk bij een webapplicatie bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem, relatiebeheersysteem of een database die online ontsloten of gevuld moet worden. Maar ook het online uitvoeren van betalingen behoort tot de mogelijkheden. Een webapplicatie kan een applicatie voor intern gebruik binnen je organisatie zijn, of juist een applicatie voor je klanten, zoals een webshop, reserveringswebsite of extranet. 

Afdeling apps verzorgt maatwerk 

Wanneer standaardpakketten niet voldoen of simpelweg niet voorhanden zijn, ontwikkelen wij maatwerksoftware: een applicatie die perfect inspeelt op jouw wensen. Wij houden onze technische kennis altijd up-to-date, zodat de applicatie op de toekomst is voorbereid. Om een goede werking te kunnen garanderen, en te blijven voldoen aan de eisen voor veiligheid en privacy, is het goed om een onderhoudsabonnement af te sluiten, of wellicht zelfs te kiezen voor ‘continuous improvement’. Wij adviseren je hier graag over.

Koppelingen met andere applicaties 

Voor sommige applicaties is het gewenst om informatie uit externe bronnen in te lezen. Wij zijn in staat om met vrijwel elk extern systeem koppelingen te maken. Denk aan koppelingen met CRM- en ERP-software, voorraaddatabases, GPS-data et cetera. 

Onderstaande ondernemingen maakten al een efficiëntieslag met een webapplicatie van Afdeling apps:

Aan de slag met jouw nieuwe webapplicatie? 

We bespreken graag de mogelijkheden voor een praktische webapplicatie en de mogelijke koppelingen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in: