Tarieven en onderhoud

Want een goede app blijft in ontwikkeling 

 

Stilstand is achteruitgang

Om je web of mobile app goed te laten draaien, is onderhoud van essentieel belang. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en er komen jaarlijks nieuwe apparaten en besturingssystemen uit. Ook updates van bijvoorbeeld Apple, Android en Google kunnen van invloed zijn op de werking van je app. Loopt de app achter, dan kan het bijvoorbeeld zijn dat het niet meer mogelijk is een update aan te bieden in de App store.  

Naast een goede werking, is het waarborgen van veiligheid en privacy een belangrijk issue. En ook software is onderhevig aan continu veranderende wetgeving. Wil je een app lanceren die future proof is? Dan is doorontwikkelen onvermijdelijk. 

Onze tarieven

Daar zijn we graag transparant over.

Projecttarief

Voor projecten werken we met een vast tarief van € 87,5 excl. btw per uur. Werkzaamheden worden doorgaans per iteratie afgenomen.

Onderhoudstarief

Ons onderhoudstarief varieert afhankelijk van de gekozen onderhoudsvorm.

Ad hoc-tarief

Maak je geen gebruik van een onderhoudsabonnement en heb je ad hoc ondersteuning nodig? Dan passen we ons ad hoc-tarief toe à € 100,- excl. btw per uur. Daadwerkelijk gemaakte uren worden maandelijks op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

Onderhoud

Naast het werken op projectbasis, bieden we verschillende onderhoudsabonnementen aan.

 

Onderhoudsabonnementen

We bieden verschillende abonnementsvormen aan voor onderhoud en doorontwikkeling. We adviseren je graag over deze abonnementsvormen en welke wij het beste bij jou, je budget en je applicatie vinden passen.

Waarom een abonnement?

Door het afnemen van een abonnement weet je altijd waar je aan toe bent. Kosten zijn eenvoudiger te budgetteren en je hebt minder administratieve rompslomp: geen losse facturen meer voor kleine werkzaamheden, maar een vast bedrag per maand of jaar. Bovendien wordt werk binnen een onderhoudsabonnement tegen een gereduceerd tarief uitgevoerd. En, last but not least, je app krijgt de beste aandacht en is altijd up-to-date. Je hoeft niet bang te zijn belangrijke updates over het hoofd te zien – wij adviseren je proactief over noodzakelijke aanpassingen en interessante vernieuwingen.

Alle soorten onderhoud zijn inbegrepen bij je abonnement

Dus preventief onderhoud, noodzakelijk onderhoud door updates van o.a. besturingssystemen, correctief onderhoud door ontstane fouten, ondersteuning aan je eigen beheerders en aan je gebruikers, maar ook functionele uitbreidingen, aanpassingen of vernieuwingen. Uren zijn onbeperkt geldig en mee te nemen naar de volgende periode, zolang het contract loopt.

Continuous improvement

Wil je als organisatie voorop blijven lopen en je app continu blijven doorontwikkelen? Staan er nog veel nieuwe functies op je wishlist? Dan is een maandabonnement op basis van ‘continuous improvement’ aantrekkelijk. Dit is een abonnementsvorm waarbij het budget en de doorlooptijden vaststaan en we continu blijven werken aan de verbetering en vernieuwing van de app. De voordelen? Er wordt in een vast team gewerkt dat proactief met je meedenkt over aanpassingen en verbeteringen, je bent als klant nauw betrokken bij het proces en je krijgt veel ruimte om bij te sturen. Met continuous improvement blijf je echt on top of the game.

 

Bundel

Wil je niet vastzitten aan een abonnement? Een onderhoudsbundel biedt dan uitkomst. De uren uit de bundel zijn onbeperkt houdbaar. Het onderhoud wordt uitgevoerd tegen een gunstig tarief. De uren zijn inzetbaar voor alle typen onderhoud. Zodra de bundel op is, kun je een nieuwe aanschaffen.