Swipe, match, Appli!

Appli stage-app

Met de Appli stage app vind je in één oogopslag de juiste stage of stagiair. Waar en wanneer je dat wilt kun je als student of bedrijf zoeken naar een geschikte match. Swipe naar rechts als je een bedrijf of stagiair interessant vindt en swipe naar links als dat niet zo is. Als de interesse wederzijds is, is er een match!

START-UP
De app Appli is door drie ondernemers in het leven geroepen. Op Strijp S in het Klokgebouw kwamen ze samen voor een goede brainstorm met een dubbele espresso en bietensap. Later op de avond werd dit bier met bitterballen. Een totaal nieuw concept werd uitgedacht voor de stagemarkt. Daarna spraken ze met studenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Ze gingen samen de uitdaging aan om de stagemarkt op zijn kop te zetten. Appli was geboren!

Appli is sinds eind 2016 in de App Stores te vinden.
1/4

Methodiek

Start-ups zijn uitermate geschikt voor de Agile/Lean startup mindset waarbij snel testen en leren centraal staat. Zo is er het snelste concreet resultaat. Een team dat met deze methodieken om kan gaan is echter van groot belang. De ontwikkelaars van Afdeling apps doen niets liever dan voor start-ups werken waarbij snel resultaat nodig is.

Download de app

Download nu in de Google Play store!Download nu in de Google Play store!
Terug naar top