Maatwerk websites 

Niet slechts een visitekaartje, maar een online platform dat enthousiasmeert en leads genereert. Wij weten als geen ander wat daar voor nodig is.

Voor commerciële doeleinden

Bij de ontwikkeling van een website staat jouw doelgroep centraal. Waar heeft jouw klant behoefte aan? Hoe overtuigen we hem dat jij datgene biedt waar hij naar op zoek is? Hoe moet hij door je website navigeren? En welke boodschap moet bij hem blijven hangen? Alleen door dit alles helder in kaart te brengen, komen we tot een ontwerp dat raakt. Zodat jouw site echt gaat converteren.

Afdeling apps verzorgt maatwerk 

Standaardoplossingen zijn bij ons nooit het uitgangspunt. Jouw website moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf, je doelstellingen en doelgroep. Het startpunt is daarom altijd maatwerk. Voor interactieve websites met gecompliceerde functionaliteiten en koppelingen draaien we onze hand niet om. Wij maken alles mogelijk.

Technisch tot in detail perfect 

Wij ontwikkelen onze websites volgens de laatste standaarden. Op elk detail wordt gelet en bij alles wat we maken, houden we rekening met optimalisatie voor zoekmachines, beveiliging en gebruikerservaring. 

Altijd responsive

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Wij vinden dat iedere website altijd optimaal moet werken, op elk apparaat. Daarom maken we iedere website responsive; de website wordt dus ontwikkeld voor desktop, tablet en mobile. 

Overtreffende ontwerpen 

Onze ontwerpers staan niet alleen garant voor een mooi uiterlijk, maar streven ernaar met hun ontwerp een unieke belevingswereld te creëeren.  Met als resultaat een omgeving die volledig aansluit bij de doelgroep, die verwachtingen overtreft en interactie stimuleert. Onderzoek speelt daarbij een grote rol; alleen door in de huid te kruipen van jouw gebruikers, kan de beste user experience worden gecreëerd. Het ontwerp van de website kunnen we desgewenst ook laten aansluiten op je al bestaande huisstijl.  

Content en zoekmachine­optimalisatie  

Heb je geen fotograaf en tekstschrijver in huis, dan helpen we je graag bij het verzorgen van de content. Ook het optimaliseren van de site voor zoekmachines zoals Google (SEO) is het overwegen waard. Wij werken vaak samen met fotografen, videografen en tekstschrijvers die veel ervaring hebben met het maken van content voor internet. Bij voorkeur betrekken we hen al vroeg bij het project, zodat we tijdens het ontwerpen van de site al rekening kunnen houden met de inhoud.

Zelf de inhoud aanpassen

Zodra de website live staat, kun je met behulp van een contentmanagementsysteem (CMS) heel eenvoudig zelf de teksten, foto’s en andere inhoud van de website aanpassen. Afhankelijk van de functionaliteiten van je website kiezen we voor een standaard of maatwerk CMS.

Hieronder een greep uit het werk waar we trots op zijn:

Moet jouw website meer gaan converteren? 

Wij bekijken graag samen met jou hoe we meer uit jouw online presentatie kunnen halen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over ideeën en mogelijkheden.