App store apps 

Met jouw app op de smartphone van je doelgroep, ben je altijd dichtbij. Is de app van toegevoegde waarde, dan creëer je meer betrokkenheid bij je publiek. 

Wat voor app wil jij maken? 

Wil je jouw evenement of vakantieregio promoten, informatie verstrekken aan een specifieke doelgroep of een broekzak-coach ontwikkelen? 

Voor commerciële doeleinden 

Bij de ontwikkeling van een openbare App store app staat de gebruiker centraal. Waar heeft de doelgroep nu écht behoefte aan? Wat ontbreekt er in hun dagelijkse doen en laten? Waarmee gaan we het leven net dat beetje makkelijker of leuker voor ze maken? Alleen met deze insteek komen we tot een concept dat pakt; dat commercieel gezien potentie heeft.

Event & Experience apps 

Geef je evenement of City Marketing meer diepgang door middel van een app. Publiceer belangrijk nieuws, praktische info, time tables en plattegronden. Of neem een audiotour op in je app en publiceer leuke wandelroutes met interessante informatie en hotspots. Ter ere van het Jeroen Boschjaar in 2016 ontwikkelden we de Bosch Experience app. Met daarin interactieve stadskaarten, achtergrondinformatie, een augmented reality weergave van het Den Bosch van weleer en het 'Tuin der Lusten'-spel. Met deze app gaven we de Bosch Experience ontdekkingsroute meer diepgang voor het hele gezin!

Merkonder­steunende apps 

Met een merkondersteunende app creëer je meer engagement bij je publiek, door bijvoorbeeld een praktisch hulpmiddel te bieden. Denk aan een app met hardlooproutes en -tips als ondersteuning van een winkel voor hardloopschoenen. Maar ook een app met entertainmentwaarde kan je merk ondersteunen. 

Opzichzelf­staande apps

Een app kan ook op zichzelf staan, in plaats van ondersteunend te zijn aan een merk. Denk aan een app waar een budget coach praktische tips kan publiceren voor zijn cliënten, of een app waarin zwangere vrouwen kunnen opzoeken wat ze wel en niet mogen eten tijdens de zwangerschap. Maar ook een weer-app en veel social media apps zijn opzichzelfstaand. Een voorbeeld uit ons portfolio is de app Appli; een soort dating app, net als Tinder, maar dan voor aankomend stagiairs en stagebedrijven.

Hieronder een greep uit de succesvolle apps die we mochten maken:

Met wat voor app gaan we jouw doelgroep raken? 

Laten we samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Zodat jouw mooie idee getransformeerd kan worden tot een app. Let’s get creative!