App ontwikkelaar Den Bosch

Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar uit Den Bosch? Bij Afdeling apps 's-Hertogenbosch kun je terecht voor het laten ontwikkelen van native Android apps en native iPhone apps. Afdeling apps zorgt voor het gehele proces van idee, tot het bouwen van kwalitatieve Android apps en iOS apps tot het lanceren van de app in de app store. Meer weten? Lees hier over onze werkwijze.  

Android app ontwikkelen

Android, het platform aangeboden door Google, biedt enorm veel mogelijkheden. Door de vele verschillende devices met Android, is het erg belangrijk om de Android-app kwalitatief te ontwikkelen. Visueel moet de app goed kunnen schalen met alle beschikbare schermgroottes en technisch gezien moet de code werken op de nieuwste maar ook oudere versies. Door de openheid van Android zijn de mogelijkheden groter dan op elk ander mobiel platform!

iOS app ontwikkelen

Apple iOS, het platform voor iPhone apps en iPad apps, biedt visuele richtlijnen waar ontwikkelaars zich aan moeten houden. Dit zorgt voor consistentie in apps, maar ook wel in beperking van vrijheid tijdens de ontwikkeling. De app consultants van Afdeling apps afdviseren hier graag over!

Oplossingen

Bedrijfsapps

Of een proces nu ondersteund, vernieuwd of zelfs geheel vervangen moet worden, vaak kunnen bedrijfsapps een perfecte oplossing bieden. Door de aanwezige sensoren en de handzame formaten bieden mobiele telefoons en tablets enorm veel mogelijkheden. Bij het maken van bedrijfsapps staan gebruiksgemak, stabiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Heeft u een proces dat u graag op deze manier geautomatiseerd wil hebben? Wij komen graag met een passend advies!

Consumentenapps

Bij consumentenapps vinden wij het erg belangrijk dat de gebruiker centraal staat. Het is van belang dat rekening gehouden wordt met het doel van de gebruiker. Eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn eisen die een gebruiker aan apps stelt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de app een gelikte uitstraling heeft en zorgt voor een prettige beleving!

Moderne technieken

Bij Afdeling apps zijn wij gek op het uitzoeken van nieuwe en moderne technieken. Wij zijn bekend met de huidige trends en zijn absoluut niet bang onze handen hier aan te branden. Ontdek bij ons wat deze technieken voor jouw app kunnen betekenen!

Virtual Reality

Er is veel te doen om Virtual Reality de laatste tijd en wij hebben de skills om dit in jouw app te implementeren. Bedenk bijvoorbeeld de gebruiker zijn smartphone kan gebruiken om de historie van de ruimte om zich heen in 3D te bekijken zoals deze er vroeger ook uitzag!

Bluetooth beacons

Bluetooth beacons zijn al enkele jaren in de markt en bieden voor steeds meer vraagstukken een oplossing. Door middel van een bluetooth beacon weet de app waar de gebruiker zich op dit moment bevind, ook als de app op de achtergrond draait. De app kan hierdoor positiebepaling toepassen, maar ook bepaalde acties op externe systemen in gang zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wearables

Je hebt ze vast wel gezien: fitnesshorloges, Apple Watch, Android smartwatches, activiteitentrackers, noem maar op. Kleine devices die je bij je draagt welke enorm kunnen bijdragen aan productiviteit. Door het handzame formaat kan de gebruiker deze wearables altijd bij zich dragen en notificaties krijgen zonder daarbij hun smartphone uit hun broekzak te hoeven halen. Dit biedt leuke mogelijkheden!

Op de koffie!

Afdeling apps bouwt als een van de eerste app ontwikkelaars uit Brabant 8 jaar met veel plezier aan apps.

Wil je geheel vrijblijvend bij ons langskomen om te praten over jouw idee/app? Neem dan direct contact op!

Afdeling apps is dé specialist op het gebied van app ontwikkeling Den Bosch

Afdeling Apps
1 / 1
Terug naar top